TRAINING

Training is een van de mogelijkheden om je leiderschap, je organisatie of je team te ontwikkelen. De trainingen die Desis aan biedt zijn ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderbouwde en in de praktijk beproefde vaardigheden, tools, methoden en technieken. Echter, dat is niet de unieke toegevoegde waarde die Desis levert. Die modellen kun je tenslotte ook zelf googelen. Waar wij je bij helpen is om deze vaardigheden en tools ook daadwerkelijk toe te passen. Dan pas begint de verandering.

Zelf weet je vaak best wat je anders zou moeten doen. Echter, de praktijk blijkt weerbarstig. Daarom is gedragsverandering ook zo lastig… omdat je het moet oefenen, omdat je daarvoor door een stukje ongemak heen moet, en omdat je het moet in-trainen… Net als trainen voor een tenniswedstrijd of om 10 km te kunnen hardlopen…
Daarom zijn onze trainingen gebaseerd op ervaringsgericht leren. Dat wat je ervaart, onthoud je namelijk 100 keer beter dan wanneer je het alleen leest, hoort of ziet. Dat betekent dus veel praktisch oefenen, en samen kijken hoe jij je gedragsverandering goed en duurzaam in de praktijk kan brengen.

Aan wat voor soort trainingen kun je denken:

Wie wil ik zijn als leider?
Leiderschap en verandermanagement;
Managementvaardigheden;
Leidinggeven aan Professionals;
Beginnen met leidinggeven;
Senior Leiderschap;
Strategisch beïnvloeden;
Communicatievaardigheden;
Stakeholder Engagement;
Teamontwikkeling;
Onderhandelingsvaardigheden;
Conflicthantering;
Presentatievaardigheden;
Ook organiseren wij leadership journeys in binnen en buitenland.

Desis, Training

Vanzelfsprekend leveren wij in overleg, specifiek op maat gemaakte trainingen die aansluiten bij de ontwikkelpunten van het team/de organisatie.

Wil je meer informatie over de verschillende trainingen? Neem contact met ons op.