HET TEAM

Nathalie van der Poel Eigenaar/Directeur – Consultant – Trainer – Executive Coach

Desis is in 2003 opgericht vanuit de oprechte behoefte om organisaties, teams en individuen effectiever en prettiger te laten samenwerken. Sindsdien werk ik met een team van ervaren trainers, organisatieadviseurs en executive coaches voor klanten in binnen en buitenland, om hen succesvol te begeleiden in hun transities op het vlak van cultuurverandering, leiderschap, team- en individuele ontwikkeling.

Ik ben afgestudeerd als scheikundig ingenieur aan de T.U. Delft, behaalde een MBA van INSEAD en werkte eerder voor o.a. Shell, ExxonMobil en de Wereldbank in de U.K., Zambia, de U.S.A. en verschillende landen in Afrika en Zuid-Amerika. Daarnaast heb ik verschillende opleidingen gevolgd in training, coaching en therapie, waaronder psychosynthese, RET, Co-Active coaching, systemisch werk, organisatie- en familieopstellingen, lichaamswerk en volgde ik een opleiding tot relatietherapeut. Ik werk als executive coach voor TIAS business school en Rotterdam School of Management, als senior leiderschapstrainer voor Schouten & Nelissen en Schouten Global en voor een aantal grotere en kleinere (internationale) bedrijven in binnen en buitenland. Naast zelf blijven leren vind ik niets leuker dan anderen ontwikkelen en te zien hoe mensen gelukkiger en effectiever worden in hun werk en leven. Ik heb een partner, twee kinderen en hond Choco, woon in Den Bosch, en hou van de natuur, wandelen, reizen, onweer en woestijnen en ik heb wat met olifanten.

Nathalie van der Poel, Directeur Desis

Het team van Desis

Maarten van Arkel – Executive Coach

Maarten heeft jarenlange ervaring opgedaan in het bedrijfsleven binnen het HRM vakgebied, employability, training en coaching. Hij heeft het vermogen om zich op een warme, persoonlijke en waarderende manier te verbinden met mensen, en legt daarmee een belangrijke basis voor individuen en teams om lastige thema’s bespreekbaar te maken en vooral aan te pakken.

Maarten van Arkel - Executive Coach

Ineke van den Berg – Trainer – Executive Coach

Ineke van den Berg is trainer. Haar missie: mensen ondersteunen om het beste in zichzelf naar boven te halen en effectief in te (leren) zetten. Zij leidt leidinggevenden, trainers en coaches op in vakkennis en -kunde.
Haar focus ligt op coaching, leidinggeven, effectieve communicatie en loopbaanontwikkeling. Zij is auteur van ‘Gesprekken die werken’ (uitgeverij Thema 2018) en ‘Lopen doe je zelf’ (uitgeverij Thema 2011).

Ineke van den Berg - Trainer

Eelco van Doornspeek – Trainer – Executive Coach

Ik ben altijd al geboeid geweest door wat mens en organisatie beweegt en welke factoren die beweging beïnvloeden. Daarnaast heb ik een passie voor mensen.Kenmerkende woorden voor mij: contact, eenvoudig, toegankelijk, verbinden en bewegen.
Kenmerkend voor mijn werkwijze is: learning by doing, aanspreken van verantwoordelijkheid, confronterend waar nodig, samen werken, interactie.
Ik houd me bezig met organisatieontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling, met name binnen het leiderschapsspectrum. Met hart en ziel zet ik me in voor mens en organisatie.

Eelco van Doornspeek

Carla Schröer – Trainer – Executive Coach

Carla Schröer staat voor constructieve professionele ontwikkeling mét resultaat voor hoger opgeleide professionals en leidinggevenden. Zij is gespecialiseerd in coachend leiderschap, persoonlijk leiderschap, samenwerking, high performing teams en verandermanagement.

Zij werkt vanuit diverse perspectieven. Mede opgebouwd vanuit veel ervaring in bedrijven en organisaties. Opdrachtgevers en cliënten kenmerken haar bijdrage met termen als deskundig, ervaren, betrokken, fris, helder, concreet, doortastend, direct en met humor.

Carla Schröer is Registerpsycholoog NIP/Arbeid & Organisatie en Organization& Relationship Systems Coach (ORSC).

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.