EXECUTIVE COACHING

Leiderschap is een mooi vak, je krijgt de mogelijkheid om niet alleen je organisatie, maar ook je mensen te ontwikkelen. Je krijgt de macht om beslissingen te nemen, het verschil te maken…. Maar leiderschap kan ook eenzaam zijn. Met wie spar jij over je dilemma’s? En hoe blijf jij jezelf ontwikkelen als leider en ook als mens? Hiervoor bieden we executive coaching aan. Centraal hierin staat de vraag: wie wil je zijn als leider? Waarin wijk je dan af van de ‘gebaande paden’ binnen jouw organisatie? Wat is daarvoor nodig? Hoe blijf jij op koers en houd je de moed om vast te houden aan waar jij voor staat? Authenticiteit, integriteit, verbinding en (zelf)vertrouwen zijn parameters die we samen in zullen gaan vullen.

Executive Coaches

Onze executive coaches hebben allemaal een uitstekende staat van dienst en meer dan 10 jaar ervaring met het coachen van executives in binnen en buitenland.

Vanzelfsprekend nemen we de tijd voor een uitgebreide telefonische kennismaking alvorens we van start gaan. Daarnaast is er de mogelijkheid om na afloop van een training of coachingstraject in te stromen in een van onze intervisiegroepen.
In deze intervisiegroepen ontmoet je leiders van andere organisaties, waarmee je samen kunt leren en sparren over de dilemma’s uit jouw dagelijkse praktijk.

Desis, Executive coaching
Wil je meer informatie over executive coaching? Neem contact met ons op.